3 retters menu

Forret

Hovedret Dessert Natmad

Vælg selv 3 retter 138,00 kr.
Vælg selv 3 retter m/ natmad 168,00 kr.

Buffet


Forret

  • Frit valg

  • Buffet ta' selv

  • Oksefilet
  • Mandelglassert herregĂĄrdsskinke
  • Dijon kylling m/ pastasalat
  • Lammekølle pĂĄ kartoffelbund eller pandekage m/oksekødfyld
  • Mørbardbøf a la creme
  • 2 slags salater
  • 2 slags kartofler
  • Blandet brød
  • Frugtsalat og brieoste

  • Pris pr. couvert 168,00
    Med natmad (efter eget valg) 198,00
    Inkl. Dekoration af buffet


    Menu Forslag

    Forslag 1
  • Torskefad m/rejer
  • Mørbradbøf a la creme
  • Ribbenssteg m/rødkĂĄl
  • Skinke m/flødekartofler
  • Salat + pastasalat
  • Ostelagkage
  • FlĂĽte + brød

  • Pris pr. couvert 148,00 kr.

    Forslag 2
  • Torskefad m/rejer
  • Laks m/grønssagsterrin
  • Pandekager m/ oksefyld
  • Skinkeruller m/ varm championsauce
  • Tarteletter
  • Dijon-kylling m/ pasta
  • Skinke m/flødekartofler og salat
  • Pæretærter m/cremefraiche
  • FlĂĽte + brød

  • Pris pr. couvert 148,00 kr.

    Forslag 3
  • Skal m/ hønsekød
  • Indbagt svinemørbrad
  • Kylling i paprikasauce m/ris
  • Mandelglasseret skinke
  • Tyndsteg
  • Flødekartofler
  • Kartoffelpostejer
  • Salat + pastasalat
  • FlĂĽte
  • Pæretærter eller ostelagkage

  • Pris pr. couvert 158,00 kr.

    Forslag 4
  • Tun m/ris og grønsager
  • Porreret m/rejer
  • Skinkeruller m/varm championsauce
  • Pandekager m/oksekød fyld
  • Fadkoteletter i paprikasauce og ris
  • Tyndsteg
  • Flødekartofler
  • Salat + pasta
  • Frugtsalat
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 148,00 kr.

    Forslag 5
  • Marinerede sild m/karrysalt, æg og tomat
  • Varm fiskefilet m/ remulade
  • Røget ørred m/ røræg
  • Tarteletter m/ hønsekød
  • Mørbradbøffer m/ bløde løg og champignon
  • Skinkeruller m/ varm champignonsauce
  • Lune frikadeller m/ rødkĂĄl eller ribbenssteg
  • Brie + 1 slags ost
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 148,00 kr.

    Forslag 6
  • Torskefad m/rejer
  • Laks m/ grønsagsterrin
  • Butterdejstærte m/ hønsekød
  • Pande m/ mexcikanskfyld
  • Lammekølle pĂĄ kartoffelbund
  • Græsk farsbrød m/ tzatziki
  • Ribbenssteg
  • 2 slags salater
  • Flutes
  • Pæretærter m/ cremefraiche eller brie og 1 slags ost
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 148,00 kr.

    Forslag 7
  • Røget ørred m/ spinatrand
  • Laks m/ peberrodsmousse pĂĄ frisk salat bund
  • Skinkeruller m/ varm championsauce
  • Indbagt mørbrad m/ flødekartofler
  • Kylling i paprikasauce m/ ris
  • Pæretærte m/ cremefraiche
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 148,00 kr.

    Forslag 8
  • Torskefad m/rejer
  • Tarteletter
  • Pandekager m/ oksefyld
  • Mørbradbøffer æ la creme
  • Skinke m/ flødekartofler
  • Brie og 1 slags ost
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 128,00 kr.

    Forslag 9
  • Tarteletter
  • Skinkeruller m/ varm champigonsauce
  • Pandekager m/ mexicansk fyld
  • Laks m/ grønsagsterrin
  • Frikadeller m/ rødkĂĄlssalat
  • Fadkoteletter i paprikasauce og ris
  • Frugtsalat
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 128,00 kr.

    Forslag 10
  • Fiskefilet m/ remulade
  • Tunmousse lagkage m/ rejer
  • Pandekager m/ skinkefyld
  • Skinke m/ flødekartofler
  • Mørbradbøffer a la creme
  • Salat
  • Brie og kiks
  • Inkl. brød

  • Pris pr. couvert 128,00 kr.

    Download hele kataloget som PDF-fil - TRYK HER!